homeportfoliofreelancecontactprojectentarieven

ZiuZ Medical, website

 • ziuz medical website

  Klant

  ZiuZ Medical

  Opdracht
  Wij willen graag een website voor het nieuwe bedrijf ZiuZ Medical. De website moet vooral geen technische website worden met specs en features, maar vanuit menselijke motieven aansturen op verkoop.

  Omschrijving
  ZiuZ Medical maakt machines die grote hoeveelheden machinaal gevulde medicijnzakjes controleert op juistheid van de inhoud. ZiuZ Medical wil op haar website benadrukken dat zij niet zozeer een machine wil verkopen, maar oplossingen voor de problemen waarmee farmaceuten te maken hebben in hun dagelijks werk: Een farmaceut wil: 1. dat de fouten – die tijdens de verwerking van vele honderdduizenden pillen per dag uiteraard worden gemaakt – ontdekt en hersteld worden. 2. zeker weten dat de medicijnen die hij verstrekt ook daadwerkelijk de juiste zijn. 3. bij evt klachten kunnen aantonen dat hij het zakje medicijnen juist heeft afgeleverd. en 4. zijn productieproces zo efficient mogelijk laten verlopen.

  Oplossing
  Een mooie website die vooral heel menselijk is. Verschillende delen van het productieproces worden belicht en van persoonlijk commentaar voorzien in prachtige, speciaal voor de website gemaakte, filmpjes van Geert vd Heijden van mismo. Programmeerwerk wederom knap verzorgd door Tonny Wijnand.

  Link
  www.ziuzmedical.com

  medio 2011

Roland Mol DTP+Vormgeving Luitzen Wagenaar 13   |   8442 EJ  Heerenveen   |   0513 - 688 464   |   06 - 29 19 55 06   |