homeportfoliofreelancecontactprojectentarieven

BEA, website

 • bea website

  Klant

  Bureau voor Economische Argumentatie (BEA)

  Opdracht
  Voor mijn nieuw op te starten bedrijf wil ik o.a. een website hebben waarop een groot aantal van mijn reeds gemaakte rapportages en onderzoeken overzichtelijk gerubriceerd te bekijken zijn. De website moet gebaseerd worden op de nieuw te ontwikkelen huisstijl.

  Probleem
  Herbert ter Beek heeft, in de vele jaren die hij werkzaam is als beleidsonderzoeker en -adviseur, vele rapportages geschreven die hij als referentieprojecten wil aanbieden ter ondersteuning bij het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Hoe kun je een visueel aantrekkelijke website maken die overzicht houdt in meer dan honderd projecten zonder dat het rommelig wordt? Zou dat lukken binnen een vastgestelde ruimte?

  Oplossing
  Een zeer overzichtelijke website die prettig oogt, nooit saai is, het ontwerp volledig in takt houdt en altijd past binnen één scherm. Sterker nog: je hoeft helemaal nooit ergens te scrollen! Met grote foto's, transparante vlakken en wisselende kleuren. En rete snel! Een waanzinnig staaltje programmeerwerk van mijn goede vriend en oud collega Tonny Wijnand.

  Link
  www.bea.nl

  december 2010

Roland Mol DTP+Vormgeving Luitzen Wagenaar 13   |   8442 EJ  Heerenveen   |   0513 - 688 464   |   06 - 29 19 55 06   |