homeportfoliofreelancecontactprojectentarieven

BEA, logo + huisstijl items

 • Boot Akkrum huisstijl

  Klant

  Bureau voor Economische Argumentatie

  Opdracht
  Voor mijn nieuw op te starten bedrijf wil ik graag een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen. Verder wil ik graag een voorstel voor rapportomslagen en een website die op deze nieuwe stijl gebaseerd is.

  Probleem
  BEA schrijft rapporten over de meest uiteenlopende onderwerpen. BEA wil haar rapporten graag voorzien van paginagrote fotografie zodat een sterk beeld ontstaat. Probleem is dat het logo en de titel van het stuk samen met nog een aantal vaste elementen natuurlijk wel een herkenbare en eenduidige uitstraling moeten hebben. De fotografie is zeer divers, de huisstijl moet dus het terugkerende herkenningspunt zijn waardoor alle rapporten toch in één lijn passen.

  Oplossing
  Ik heb het logo als een soort clip gemaakt, als een soort labeltje dat je ook aan kleding vind. Je kunt het eigenlijk overal aan hangen. De kleur is eigenlijk niet vast. Er zijn dus veel varianten mogelijk. Er is gezorgd voor een uitgebreide 'set' met verschillende logo's. De huisstijl is verder een soort transparante laag die over de projecten heengelegd wordt.

  Link
  www.bea.nl

  oktober 2010

 • bea huisstijl

  Huisstijl items

  Een mooie huisstijl met visitekaartjes in twee kleurvarianten. Leuk voor de afwisseling en het maakt kostentechnisch meestal nauwelijks verschil of je nu één of twee soorten laat drukken.

  november 2010

 • bea rapportomslagen

  Rapportomslagen

  Een grote toepasselijke foto mbt het onderwerp en daar transparant overheen de huisstijl. Afhankelijk van de foto kan er voor verschillende kleurcombinaties gekozen worden. Effect: een heel divers portfolio en toch een herkenbare stijl met eenheid qua uitstraling.

  november 2010

Roland Mol DTP+Vormgeving Luitzen Wagenaar 13   |   8442 EJ  Heerenveen   |   0513 - 688 464   |   06 - 29 19 55 06   |